Hösten börjar göra sig gällande – kylan och mörkret blir allt mer påtagligt, det är många som gillar denna tid på året men själv har jag lite svårt för den. Jag är lite orättvis mot hösten för det är en vacker årstid med sina färgskiftningar men samtidigt så vet man att snart har man åkt sista svängen med hojen för denna säsong. Det är vemodigt – speciellt när man gått miste om så många träffar denna säsong.

Men vi måste tänka framåt och så gör jag – under Aktiviteter har jag lagt ut lite info om nästa års Internationella träff som kommer att genomföras i Finland som det var tänkt att det skulle ha blivit i år. Vi håller tummarna att pandemin har fått ge vika och att alla som vill ha vaccin har fått det och att det mesta kan återgå någorlunda till den vanliga normen. Ingen bokning kan göras än utan vi avvaktar till 1 februari ungefär – då hoppas jag att jag kan komma med ett positivt besked angående träffen.

Jag tycker att vi har haft en ganska OK säsong ändå med många dagskörningar och Hemliga resor. Det är många regioner som planerar för sina medlemsmöten och frågan är om man ska genomföra fysiska möten eller ej. Det jag vill rekommendera är att hur det än görs så håll avstånd när ni träffas och sitt med ordentligt mellanrum, närvara bara om ni känner er fullt friska och att ni inte har någon i er närhet som är sjuk – då håller ni er hemma för allas skull, sunt förnuft kommer vi långt på och en stor dos handsprit efter att vi tvättat händerna.

Till sist vill jag göra reklam för våra YCC jackor som finns till utförsäljning på Flying Eagle – det är mest damstorlekar men här kan man få en bra klubbjacka för bara 600 kr. Här är en direktlänk till jackorna: YCC JACKA

Det var allt för denna gång – ta hand om er och era nära och kära

Mvh

Clas Blomberg – President YCC Sweden