Många av er har fått eller kommer snart att få ett brev med ett erbjudande från SMC. Detta är ett samarbete som jag påbörjade under våren tillsammans med Johan Ström på SMC. Detta är en 2-stegs raket som först går ut med ett erbjudande till de medlemmar i YCC som ej har medlemskap i SMC och där ni har gratis medlemskap till 31 mars 2023 med de fördelar som medlemskapet innebär.

Nästa erbjudande går ut till 16 000 ägare av Yamaha custom modeller som är i trafik – där de erbjuds medlemskap (för nya medlemmar) i både SMC och YCC för 495 kr och för vår del så gäller erbjudandet både enskilt och familjemedlemskap t.o.m. 31/12 – 2023. YCC kommer att kunna fakturera 150 kr per medlem som nappar på erbjudandet så vi hoppas på ett medlemstillskott och även ett tillskott i kassan – detta får tiden utvisa.

Med detta sagt så gäller det också att vi behåller våra befintliga medlemmar och det hänger mycket på oss om så ska ske. Vi måste inkludera så många som möjligt och de medlemmar som inte är så aktiva måste vi ge något annat och det är dels vår tidning som vi måste göra så intressant som möjligt så se till att börja skriva ihop berättelser tillsammans med fina bilder redan nu så behöver jag inte jaga er – kom ihåg att bilderna skickas separat i stora storlekar. Sedan måste vi hålla både regionernas och riks FB sidor aktiva med bilder och berättelser som visar att vi är en klubb som lever och är aktiv – sådant är av intresse för alla medlemmar.

Nu när säsongen sakta men obevekligt börjar gå mot sin lågsäsong så kan alla börja tänka på aktiviteter under denna period som inte inkluderar så mycket hojåka för de flesta av oss. Pizza och fika träffar är enkla och mysiga sätt att umgås när vi går mot den mörka perioden så spika in några datum.

Det börjar även planeras för regionernas höstmöten och där är ett perfekt tillfälle att planera för dessa aktiviteter.

Det var allt för denna gång mina vänner – ha det gott och må gott

 

Mvh

Clas Blomberg Prez YCC