Datum/Tid
Datum - 2020-01-31 till 2020-02-02
00:00

Plats
Tallink Silja Line

Regioner

Skapat av:

Bijan Eghlima

Kommer ut med mer info inom kort ,nedan har du lite allmänt info

Bokningen till Hoj-X 2020 öppnar tisdag 24 september 2019 klockan 10.00.
Passa på att boka direkt så du får din favorithytt. SMC gör sin 15:e Hoj-X den 31 januari till 2:a februari 2020 med Silja Symphony. Återigen blir det en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Självklart blir det MC-mässa i Helsingfors på lördagen.
Bokningen öppnar alltså tisdagen den 24:e september 10.00. De populäraste hytterna brukar gå åt som smör i solsken så det är smart att boka direkt.
Black Jack blir ett nytt inslag på Hoj-X. Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott.
John Lindberg Trio var med på kryssningen 2019. Ni som var där vet vad jag pratar om. Vi kan inte låta bli att engagera dem för nästa Hoj-X så nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla.
SMC:s husband, Örebro Allstars, är gjutna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020.
Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång.
MC-Folkets karaoke återkommer självklart. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.
MC-Mässan i Finland bjuder på ett större inslag av Customhojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats. Mer info om mässan finns på: https://mp.messukeskus.com. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida för uppdateringar.
Inträdet till MC-mässan är kostnadsfritt för Hoj-X-arna. Ett sätt att ta sig till mässan är att boka plats på buss samtidigt som man bokar Hoj-X. Du betalar från låga 690 kronor per person i fyrbäddshytt. Bokar gör du på: www.tallinksilja.se/hoj-x eller på telefon: 08-666 33 33.

INFORMATION FRÅN KANSLIET  VIKTIGT.
När ni anmäler ert deltagande och betalat in event avgiften till Hoj-X måste ni även kontakta kansliet med namn & personnummer, via mail. Detta för att klubben får tillbaka 100 kr/per person som åker till eventet.


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bokade platser
6 av 100

Inbokade medlemmar
  • Bijan Eghlima
  • Leif Holm
  • Ann-Britt Holm
  • Örjan Karlsson
  • Nettan PetterssonRegion West info  Hoj -X 2020