Datum/Tid
Datum - 2020-05-23
14:00 - 17:00

Plats
Preem i Nybro

Regioner

Skapat av:

Johan "JW" Westergren

Orange Day MC – 23 maj 2020

Målet med Orange Day MC är både att skapa en insamling till UN Women Sverige och deras arbete mot våld mot kvinnor och barn, men också att synliggöra vårt ställningstagande. Under de två år kortegen har genomförts har det visat sig vara ett större stöd för dem som utsätts än vi vågat drömma om. Det är inte bara vi som ser fram emot att åka hoj och visa att vi är många som tillsammans tar ställning, det är också kvinnorna som lever eller har levt i utsatthet som känner att en hel kultur finns med dem, och tar ställning för deras trygghet och frihet.

Under rådande coronatider så utsätts ännu fler kvinnor och barn för våld i hemmen, och det har aldrig varit viktigare att visa att de inte är ensamma.

Då kortegen enligt polisens jurister räknas som offentlig sammankomst så har vi varit tvungna att ta bort den offentliga rutten och evenemanget för den 23 maj 2020.

Vi kommer dock att genomföra en kortare kortege, med utgångspunkt Nybro, där vi samlas kl 14:00 vid Preem (rondellen) den 23 maj. Vi kommer att köra mot Kalmar, och avsluta i Färjestaden (Köpstaden). Vi har förhoppningar om att media kommer, och hjälper till att samla in pengar, och synliggör vårt ställningstagande.

VIKTIGT!
Vi får inte överstiga 50 deltagare, så det är av yttersta vikt att ni anmäler er här, så vi har koll på hur många som kommer!

Har du inte tid, eller möjlighet?
Ingen fara, det går bra att swisha pengar ändå!


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bokade platser
5 av 43

Inbokade medlemmar
  • Johan "JW" Westergren
  • Kennerth Johansson
  • Torbjörn Karlsson
  • Magdalena Rudin Göransson
  • Magnus SöderströmOrange Day MC Charityride - Kalmar