Datum/Tid
Datum - 2020-08-15
10:00 - 18:00

Plats
McDonalds

Regioner
Inga Kategorier

Skapat av:

Clas Blomberg

Mälaren Runt ställs in,
Evenemanget lockar årligen runt 20 000 knuttar att ta varvet eller delar av det runt Mälaren. Det blir helt enkelt för stort för att kunna arrangeras på ett säkert sätt, där Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan efterföljas. Det är självklart jättetråkigt men vi har inget val. Människors hälsa är det viktigaste och vi vill inte bidra till ökad smittspridning och inte heller till att belasta sjukvården om det skulle hända något på färdvägen.

Nu får vi istället se fram emot ett hejdundrande arrangemang 2021!
Då hoppas vi på att hojfolket ställer upp mangrant och gör det till en riktig manifestation ???

Läs mer om beslutet här: www.svmc.se/malarenrunt


För er som inte kan närvara på årsmötet har vi denna aktivitet.

Vi samlas som vanligt vid McDonalds i Årsta, kom en halvtimme tidigare om du ska tanka och ta en kopp kaffe. Vissa har fika med sig under dagen men det brukar finnas matställen efter vägen också. Avfärd sker kl. 10:00 och då åker vi till vårt rastställe i Nykvarn där vi fikar och kollar på passerande hojar. Sedan far vi vidare mot Gröndal där vi tar en ny paus bland alla utställare och sedan börjar återfärden mot Västerås och Stockholm.

Eftersom jag kommer att närvara på årsmötet – hör av er till mig om det finns en frivillig som vill ansvara för aktiviteten.

Välkomna Clas Blomberg – President YCC


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bokade platser
0 av 30

Inbokade medlemmar( INSTÄLLT )Mälaren Runt