Körning med Ycc-England till Internationella träffen i Finland INSTÄLLT

Datum/Tid
Datum - 2020-06-09 till 2020-06-14
Hela dagen

Regioner
Inga Kategorier

Skapat av:

Michael Ohlin

Den 9:e Juni kommer Ycc-England att åka från Helsingborg till Vadstena för övernattning på deras väg till internationella rallyt i Finland.

Där kommer vi om vädret är med oss ha en gemensam grillkväll till självkostnadspris. Om vi mot all förmodan skulle få dåligt väder så löser vi det med alternativt program.

Den 10:e Juni fortsätter färden till Silja-line terminalen i Stockholm för vidare färd till den internationella träffen i Finland.

Känner du/ni att ni skulle vilja haka på så är ni varmt välkomna. Bara till Vadstena eller hela vägen spelar ingen roll men jag hoppas att ni vill följer med hela vägen till Internationella rallyt i  Säkylä  Finland.

För er som vill övernatta tillsammans med oss så får ni boka själva hos Vadstena camping tel. +46 (0)143 127 30 eller på deras hemsida vadstenacamping.se . Om ni anger Ycc och mitt namn så får ni rabatt på boendet.

Om ni vill åka med till Finland tillsammans med Ycc-England och oss så kan ni kontakta mig då jag har några platser över på båtresan. Alternativt boka själv. Priset ligger på ca 2300kr tur och retur för en fyrbäddshytt (575pp) plus motorcykel 330 kr/st T&R. det är Silja line vi åker med. Från Värtahamnen 10/6 kl. 19,30 med Silja Galaxy och tillbaka  från Åbo 14/6kl 20.15 med Baltic Princess.

För att jag ska veta hur många vi blir så hör av er till mig. Detta så jag kan ordna med de inköp som behövs.

Eller om ni har  frågor och funderingar kontakta mig på tel. 070 34 74 356

Mvh

Michael Ohlin

Ycc/East

 


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.

Bokade platser
1 av 1

Inbokade medlemmar
  • Michael OhlinKörning med Ycc-England till Internationella träffen i Finland INSTÄLLT