Hoj-X 2023 , 4 februari

Datum/Tid
Datum - 2023-02-04
Hela dagen

Regioner

Skapat av:

Bijan Eghlima

Hoj-X 2023

Nästa Hoj-X som blir den 16:e i ordningen avgår från Värtahamnen i Stockholm med Silja Serenade lördagen 4 februari 2023 klockan 16.45. Vi är tillbaka i Stockholm måndag morgon 6 februari klockan 10.00. Programmet är klart och vi har ett par nyheter att berätta för er. Vi besöker som vanligt MC-mässan i Helsingfors men denna gång blir det på söndagen. De som bokar Hoj-X går in på mässan utan kostnad. Söndagen brukar också vara lite lugnare på mässan så det går lättare att beskåda hojarna. Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors där fokus precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa.

Programmet är fullmatat från avresan på lördag eftermiddag tills vi är tillbaka i Stockholm på måndag morgon!

Gratis MC-mässa
Alla som bokar Hoj-X och hänger med till Helsingfors 4-6 februari går in kostnadsfritt på MC-mässan i Helsingfors. Precis som tidigare bokar du buss till mässan när du bokar Hoj-X. Bussresan till mässan kostar 150 kronor. Entrébiljett till mässan får du på bussen av din bussvärd.

– Boka buss till MC-mässan Köp din bussbiljett under rubriken “Tillval i land” och “Transfer till MC-mässan” som du hittar ganska långt ner på bokningssidan.

– Till MC-mässan på egen hand Om du vill kan du ta dig till mässan på egen hand, antingen med lokalbuss eller taxi. I så fall ber du Hoj-X-personalen om en MC-mässbiljett vid landgången innan du går av färjan.

Pris och bokning
Priset är från 740 kronor för del i fyrbäddshytt. Boka plats på www.tallinksilja.se/hoj-x  eller ring : 08-666 33 33. Håll också utkik på Facebook och www.svmc.se för uppdateringar. Mer info om MC-mässan i Finland hittar du på: www.messukeskus.com

Kickback till klubben
På Hoj-X 2023 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-anslutna klubbar får kickback för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X. Ni får 100 kronor per person oavsett val av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet till 08-666 33 33. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller.

Mer info kommer senare!

 


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0


Hoj-X 2023 , 4 februari