Hoj-X 2021 Vårkryssning

Datum/Tid
Datum - 24 september 2021 till 26 september 2021
00:00

Regioner

Skapat av:

Bijan Eghlima

Hoj-X blir en sensommarkryssning

Vi är tvungna att ändra datum igen för Hoj-X. Coronapandemin slår fortfarande hårt och det är inte realistiskt att tro det skulle fungera i april som det var planerat. På grund av dessa märkliga tider vi lever i så blir alltså nästa Hoj-X en kryssning på sensommaren. Kenneth and the Knutters är redan klara. Nytt datum är satt till fredag 24 september 2021. Allt beroende på osäkerheten på hur Corona-pandemin utvecklas. Bokningen är nu öppen.

– Självklart åker vi med ”vår” båt, Silja Symphony. Med det nya datumet har det dessutom öppnat sig helt andra dörrar också vad gäller underhållningen. Jag tror vi kan bjuda på några riktigt trevliga överraskningar ombord, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

Och bokningen är alltså öppen till SMC:s 16:e Hoj-X den 24:e till 26:e september 2021. Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa.

Kenneth and the Knutters är redan klara och de kommer med en ny platta i bagaget. Räkna dessutom med ett par riktiga klassiker från deras repertoar.

SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2021.

Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång. Räkna med ett dansband i världsklass och ytterligare något band.

MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2021. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C.

Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida och www.svmc.se för uppdateringar.

På Hoj-X 2021 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X. Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet. Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2021. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer.

Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.

För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström via telefon: 0243-822 85 eller mail [email protected]


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Du måste logga in eller registrera dig för att kunna utföra en bokning.


Bokade platser
2 av 10

Inbokade medlemmar
  • Magnus Söderström
  • Ann-Sofi PerssonHoj-X 2021 Vårkryssning