Datum/Tid
Datum - 2020-09-19
10:30 - 17:00

Plats
Mc Donalds och Max vid Volvo/Skobes i Nyköping

Regioner

Skapat av:

Ludde

Hej!

För de som fortfarande vill ut och åka så här på höstkanten så hade jag tänkt mig en resa till Vikbolandet.

Upplägget jag har tänkt mig är att vi samlas på parkeringen intill Max i Nyköping vid Gumsbacken ca kl10:15 för inräkning ?.

Avfärd klockan kl10:30 och beräknas avslutas omkring 17.

Färdvägen kommer att gå denna väg Nyköping- Näverkvarn- Skenäsleden (färjeläge)- Vikbolandet – Skenäsleden (färjeläge)- Nyköping

 

Jag kommer att sköta styrningen fram till färjeläget sedan så kommer Michael Ohlin att möta upp oss. Michael tar sedan över styrningen och visar oss vidare på fina vägar på Vikbolandet.

För de som åker med så ingår det en lättare måltid som är kostnadsfri,  vart blir en “surprise”. För att kunna beräkna inköpen så vill jag att man bokar in sig.

Efter intaget och när vi känner oss redo så fortsätter Michael att guide oss fram till färjan igen där jag tar över och påbörjar körningen tillbaka till Nyköping.

Vi får hoppas på bra hojväder ??

Vid regn på lördag 19/9 så ställs aktiviteten in, jag kommer att uppdatera mig på onsdag kväll om hur prognosen för lördagen ser ut och lägger sedan upp statusen för aktiviteten senast kl 21.

Har kollat upp väderprognosen för lördag som SMHI förutspår och det ser ut att blir ett fint hojväder ca 15-17 grader och ?.

Därför så kommer aktiviteten att äga rum som planerat. (Uppdaterat 16/9 kl19)

LuddeYcc1116

 

 


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bokade platser
4 av 20

Inbokade medlemmar
  • Michael Ohlin
  • Anders Tingström
  • Peppe Eriksson
  • Bo LindblomDagtur till Vikbolandet Uppdaterat 16/9 kl19