Datum/Tid
Datum - 2020-06-06
10:00 - 16:00

Plats
McDonald's Upplands Väsby

Regioner
Inga Kategorier

Skapat av:

Clas Blomberg

Custom Bike Show ställer om! Information från FB.

I år finns tyvärr inte möjligheten att arrangera ett vanligt Custom Bike Show i juni 2020. Istället kommer Twin Club Mc att arrangera ett ovanligt Custom Bike Show – en virtuell utställning.

Lördag den 6 juni borde det vara Custom Bike Show, i Societetsparken i Norrtälje. I år kommer utställningen och folkfesten att utebli efter restriktionerna från Folkhälsomyndigheten. Twin Club mc vill dock ändå kunna erbjuda alla motorcykel-entusiaster en utställning. Därför kommer vi att bjuda till en virtuell utställning, men arrangerad så att den som vill följa evenemanget digitalt får en upplevelse som ska kännas igen från ett vanligt Custom Bike Show.
För den som är intresserad och vill delta i utställningen så ska man skicka in en eller flera bilder på sin mc. Bilderna placeras i olika forum som motsvarar de olika klasserna i en vanlig utställning. Årets utställning av innehåller klasserna HD-Chopper, Chopper, Custom, Racer, Klassiker och Modifierad Standard.
Förutom motorcykelutställning kommer det att finnas olika digitala aktiviteter att ta del av under dagen – ett musikprogram, med eventuell livesändning samt olika inslag och händelser som under en vanlig dag i Societetsparken!
Mer information kommer! Håll utkik.

Vi samlas som vanligt vid McDonalds Upplands Väsby för gemensam färd till Norrtälje. Kom en halvtimme innan om ni ska tanka och ta en kopp kaffe innan avfärd. Många tar med massäck som vi brukar käka på gräsmattan när vi kommit fram. Det brukar finnas mat att köpa på plats för den som vill.

Clas Blomberg – President YCC


Lägg till Aktiviteten i din kalender:
0

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bokade platser
0 av 30

Inbokade medlemmarINSTÄLLT Custom Bike Show i Norrtälje